Cursusrooster 2011 Q-BUSS-Opleidingen

ND Security heeft VCA**

ISO/TS 16949 CURSUSROOSTER 2011 Q-BUSS-Opleidingen 
Het nieuwe rooster met de door Q-BUSS verzorgde opleidingen is beschikbaar. U kunt het op deze site vinden (link) maar u kunt het natuurlijk ook aanvragen. \

En ... denkt u aan de herhalingscursussen BHV? Elk jaar moet u de ze volgen om het certificaat te kunnen behouden!

terug naar top


ND Security heeft VCA** !  

Recent is het beveiligingsbedrijf ND Security uit Maassluis gecertificeerd conform VCA**. Hiermee bewijst deze veelzijdige specialist op het terrein van (evenementen)beveiliging dat het hun er veel aan is gelegen de opdrachtgevers de zekerheid te geven dat de performance van het bedrijf  geen opgeklopte zaak is, maar het gevolg van een goed opgezette structuur met veel aandacht voor de klant en verbetering van de processen. .
terug naar top

 

ISO / TS 16949 steeds meer toegepast

ISO/TS 16949, de opvolger van QS 9000 wordt frequent toegepast door met name de toeleveranciers aan de automotive sector. De ISO/TS 16949 combineert vrijwel alle eisen uit QS 9000 en de VDA richtlijn. 
Doelstelling van de norm is het stimuleren van continu verbeteren, het bereiken van optimale foutpreventie, het minimaliseren van variatie in producten en voorkomen van afval in de keten van leveranciers. Overigens, de ISO/TS 16949 biedt als model ook andere partijen die topkwaliteit in het voortbrengingsproces nastreven een aantal buitengewoon efficiŽnte tools. Even bellen of e-mailen dus.

 

Meer weten? Begeleiding of training nodig? Bel ons op 073-5034099 en vraag naar Peter Theunissen of Wim van Es of vul het informatieformulier 

op deze site in. 
terug naar top