Wilt u meer halen uit uw organisatie?

  • Zijn strategie en besturing in uw organisatie doelgericht en hebt u het roer stevig in handen?
  • Levert uw organisatie de performance die u voor ogen heeft?
  • Is uw organisatie in al haar geledingen wel doordrongen van uw beleidsfilosofie?
  • Zit de juiste persoon op de juiste plaats?
  • Maakt u optimaal gebruik van informatie- en communicatietechnologie?
  • Is er voldoende capaciteit, knowhow en ervaring om uw doelstellingen te realiseren?
Q-BUSS Adviseurs, Trainers en Managers adviseert sinds 1992 het management van bedrijven en instellingen. Wij zijn de paraplu waaronder professionele adviseurs, trainers en managers opereren. Elk met hun eigen specifieke werkterrein, kennis en ervaring, resulterend in complete dienstverlening op het gebied van management- en organisatie.
Continue uitwisseling van kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij 'state of the art' blijven presteren. Dit alles maakt Q-BUSS tot een waardevolle partner als een tijd, objectiviteit, kennis en kunde u in de weg staan bij het maken van een heldere analyse van de actuele situatie en de daadwerkelijke probleemoplossing. In combinatie met eigen inbreng aan visie, kennis, ervaring en creativiteit van de opdrachtgever helpen wij bij strategische heroriëntatie en bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met u stellen we de focus scherp, scheppen ruimte voor verandering en helpen bij de uitvoering.

Wij bundelen de kennis en de expertise van generalisten met specialisten, o.a. op het terrein van strategie en beleid, arbomanagement, business process re-enigineering, marketing management, managementsystemen, HRM, business control, operations management, project management, facilitymanagement, milieuzorg, management development, et cetera.

U vindt Q-BUSS in het particuliere bedrijfsleven, bij instellingen en (semi(overheid)

Ons motto: Eruit halen wat erin zit!